پتانسیل بافت فرسوده برای ساخت 11 میلیون واحد مسکونی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، مجید جودی در جلسه تشریح سیاست های نوسازی سازه های ناکارآمد در برنامه هفتم توسعه، اظهار داشت: انتظار دارم بدون توجه به مسئولیت قانونی خود، به عنوان یک کارشناس، نقد و بررسی کنیم تجزیه و تحلیل آسیب های بخش مسکن’، از عملکرد وزارت راه و انتقاد است.” برنامه ریزی شهری در زمینه بافت های بالی.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 30 ساله شرکت نوسازی شهری به عنوان متولی اصلی بافت های فرسوده، وضعیت فعلی این مناطق را نامناسب توصیف کرد.
جودی با اشاره به دو پروژه غول پیکر مسکن مهر و قانون گذار مسکونی (نهضت ملی مسکن) گفت: نمی خواهم این دو برنامه را نقد کنم اما بافت های فرسوده کجای این پروژه های بزرگ می گنجد؟ چرا زمانی که قانون رونق مسکن در مجلس مطرح شد به ظرفیت این سازه ها توجه خاصی نشد؟
وی افزود: بر اساس محاسبات اولیه، اگر 30 درصد از مساحت اشغال شده در سه طبقه در بافت فرسوده ساخته شود، ظرفیت تولید 11 میلیون واحد مسکونی را داریم.
معاون بازسازی شرکت مسکن افزود: بافت های فرسوده شهری دارای زیرساخت ها و امکاناتی مانند مدرسه، جاده و مراکز تجاری هستند که با استفاده از این قابلیت ها می توان هزینه های ایجاد زیرساخت های جدید را به جای مسکن بی احتیاطی کاهش داد. توسعه خارج از شهرها
جودی بیان کرد: اگر دولت کمتر از 50 درصد منابع پروژه های غول پیکر مسکن مهر را برای بازسازی بافت های فرسوده اختصاص دهد، موفقیت بیشتری در تامین مسکن خواهد داشت.
معاون بازسازی شرکت های مسکن ساز نیز بر لزوم بهره برداری از فرصت برنامه هفتم توسعه برای احیای بافت های فرسوده تاکید کرد و گفت: نباید این فرصت را از دست دهیم. دولت باید نقش رهبری را بر عهده بگیرد و مردم را بشناسند تا بتوانیم با همکاری آنها به اهداف مورد نظر در حوزه مسکن دست پیدا کنیم.
انتهای پیام/
منبع: https://tn.ai/3194393